dot.gif

Women seeking men Latvia

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Rīga Hanice34

Aku wong woman, 30 , golek wong man tekan 35 Tinuju 49


Hanice34, 30 , Rīga

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Daugavpils cukurina22

dobraja, vesjolaja, obssitelnaja,


cukurina22, 48 , Daugavpils

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Rīga Dj Ole4ka

Aku wong woman, 28 , golek wong woman tekan 20 Tinuju 35


Dj Ole4ka, 28 , Rīga

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Sifat seduluran Rīga linejka

Aku wong woman, 39 , golek wong man tekan 36 Tinuju 45


linejka, 39 , Rīga

Sifat seduluran

Bujangan

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Obrolan Baloži paacca

Aku wong woman, 33 , golek wong man tekan 18 Tinuju 21


paacca, 33 , Baloži

Obrolan

golek wong Lanang Penpal Valmiera kosechka

vesolaja i druzelubnaja!


kosechka, 45 , Valmiera

Penpal

Bujangan

Tukang adol

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon hubungan jenis: Opo wae Rozula DIga_diga

Немножко пофигист... :D


DIga_diga, 38 , Rozula

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Dokter

Latin / Hispanik

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Vecmokas shpidrilka2

Aku wong woman, 29 , golek wong man tekan 27 Tinuju 47


shpidrilka2, 29 , Vecmokas

hubungan jenis: Opo wae

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Mārupe lilianalil

Aku wong woman, 26 , golek wong man tekan 24 Tinuju 28


lilianalil, 26 , Mārupe

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Sifat seduluran Centrs irusjka16

Aku wong woman, 28 , golek wong man tekan 18 Tinuju 22


irusjka16, 28 , Centrs

Sifat seduluran

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus





Personals |Lanang |Wadon |womenlt
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates