dot.gif

Women seeking men United states

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Naperville Zina

Laikinai gyvenu Jav, taciau zadu grizti i Lietuva, tik dar konkreciai nezinau kada. Noreciau susipazinti su panasaus likimo patraukliu, saziningu vyriskiu. Lauksiu zinuciu ir is Lietuvos. Pries isvykstant gyvenau Siauliu m.


Zina, 66 , Naperville

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

golek wong Lanang Obrolan Plainfield tequilla

As esu svieseplauke, melinos akys, liekna! Suprantu jumora! Parasysit man daugiau suzinosite.


tequilla, 32 , Plainfield

Obrolan

Status perkawinan awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Miami lissy

Sup Guys?


lissy, 31 , Miami

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Latin / Hispanik

golek wong Lanang Kekasih sementara Glendale egluze62

Kaip ir dauguma, normali , ir ieskau nenormaliu kontaktu -su mergeles!


egluze62, 55 , Glendale

Kekasih sementara

Status perkawinan awakmu: Liyane

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Amityville cutemingle

Aku wong woman, 42 , golek wong man tekan 45 Tinuju 65


cutemingle, 42 , Amityville

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Menejer

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang jangka pendek Orsett wseyi001i

Aku wong woman, 38 , golek wong man tekan 36 Tinuju 67


wseyi001i, 38 , Orsett

jangka pendek

Bujangan

Buku Penjogo / Akuntan

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Danville nicarra27

hello,if you are looking for a real women here i am.i'm not fake,i'm as real as they come.


nicarra27, 35 , Danville

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Cascade malcurry

looking in the mirror! It's a buzz to find someone who's on my wavelength, but I'm sure there must be things we disagree on. Maybe we should discuss it over a drink


malcurry, 45 , Cascade

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Arsitek

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Portsmouth d_devenney

am just me... witty debbie


d_devenney, 33 , Portsmouth

Jangka panjang utawa pernikahan

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Nassau jluvbahama

Im free, but not easy


jluvbahama, 55 , Nassau

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Sekretaris

Cemeng / keturunan Afrika





Personals |Lanang |Wadon |womenlt
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates